Sanitair


Alles voor uw badkamer en meer…

De badkamer is de afgelopen jaren een steeds grotere rol gaan spelen in het menselijk leven. Tien jaar geleden was het nog de plek om je snel te wassen, nu is het de kamer als het gaat om heerlijk relaxen.

Hoe wilt u de installatie van de badkamer verzorgd hebben? Uw badkamerdroom mag natuurlijk niet uitlopen in een nachtmerrie. Daarom is het voor de niet doorgewinterde doe-het-zelvers aan te raden een vakman te raadplegen. De vakkundige plaatsing van uw sanitair nemen we graag op ons!

Waterbesparende voorzieningen

  • Veel water en energie kan worden bespaard door het gebruik van waterbesparende voorzieningen. Als u oude kranen, douchekop en stortbak vervangt door moderne watersparende varianten, of voorziet van een doorstroombegrenzer, daalt het waterverbruik van gemiddeld 126 liter naar minder dan 90 liter per persoon per dag. Dat is een besparing van dertig procent. Per jaar scheelt dat in een gemiddeld huishouden zo’n 36.000 liter water.

  • Slimme keuzes bij het inrichten van de badkamer leveren al snel forse besparingen en milieuwinst op. Kies daarom voor een waterbesparende douchekop en plaats doorstroombegrenzers op de kranen.

Meer informatie: www.facq.be